STUDENTCHAUFFEUR

Studentchauffeur regio Overijssel

Wilt u ook onderweg efficient kunnen werken? Met een studentchauffeur achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigenlijke werk. Indien noodzakelijk kunnen wij zorgen dat er binnen enkele uren een studentchauffeur in Overijssel voor u klaar staat.

Voordelen van een studentchauffeur

  • Uw studentchauffeur kan kleine taken voor u verrichten, terwijl u op uw afspraak bent.
  • De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in een file- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden.
  • Als u bijvoorbeeld een diner of een feestelijke aangelegenheid hebt in Overijssel kan een chauffeur uitkomst bieden als u een drankje wilt nuttigen.
  • In de wachttijd kan de chauffeur bijvoorbeeld uw auto wassen of een boodschap doen.
Studentchauffeur

Tarief van een studentchauffeur

Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Voor uw eerste rit bieden wij u een student chauffeur aan voor slechts € 17,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW).

Vraag direct online een studentchauffeur aan

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door bereiken op 088-CHAUFFEUR (088-2428333). Als u direct een rit wilt reserveren kunt u gebruik maken van ons online reserveringssysteem. Wij maken voor u gratis een kostenindicatie voor een rit met chauffeur. Vul het offerte aanvraagformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!

OFFERTE AANVRAGEN